Classificacions

ÀNGEL VIDAL I MAITE RODRÍGUEZ, DE L’EKKE TRAIL RUNNING, GUANYADORS DE LA TRAIL CELLER RAIMAT

  • La jornada va aplegar uns 200 participants i també va oferir una marxa de 6 kilòmetres i curses emmarcades en el projecte ‘Aturem l’Obesitat Infantil’
L'Associació Esportiva Ekke Lleida va organitzar aquest dissabte la Trail Celler Raimat, prova que va tenir com a guanyadors dos representants del que va ser el gran dominador de la jornada, l’Ekke Trail Running, Àngel Vidal i Maite Rodríguez, i que va aplegar uns 200 participants.

A la categoria masculina, l’Ekke Trail Running va ocupar els dos primers llocs gràcies a Àngel Vidal, vencedor amb un temps de 40.27, i de Jorge Jordán, segon amb 41.14, mentre que Òscar Peremiquel (Xafatolls) va ser tercer amb 41.41. En dones, domini també per a l’Ekke Trail Tunning, amb triomf de Maite Rodríguez Manzaneque amb un crono de 48.16, seguida de la seva companya de club Maria Balcells, segona amb 49.12, i de Núria Llobera (Xafatolls), tercera amb 52.23.

Amb la sortida i l’arribada ubicades dins del Celler Raimat, els participants van poder optar entre una marxa de 6 kilòmetres i la trail sobre una distància de 10 i amb un desnivell de 122 metres, totes dos propostes amb l’atractiu d’oferir un entorn ple de cultius de vinya i de boscos. La jornada també va oferir curses infantils emmarcades dins el projecte ‘Aturem L'Obesitat Infantil’. En acabar, tots plegats van poder gaudir d’una llonganissada acompanyada d’una copa de vi del Celler Raimat.

El recorregut va ser força ràpid a causa del poc desnivell positiu i de la facilitat del seu traçat, ja que molts quilòmetres transcorrien per pistes o per camps de conreu de vinya. Els senders eren assequibles i molt divertits, fent d'aquesta prova un veritable gaudi per al qui li agradi córrer en la natura. 

Pel que fa als participants, van ser exactament 175 a la trail, 150 caminadors i 75 nens a les curses infantils.

Tots els participants van rebre com a regal una ampolla de vi Raimat, el sopar a la fresca, un dorsal personalitzat per poder córrer i l’oportunitat de col·laborar amb l’hospital materno-infantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

Podeu consultar les classificacions a:

Entrades populars d'aquest blog

Traductor