Us donem la benvinguda al Trail Celler Raimat, una interessant prova on el més destacable és la bellesa de l'entorn per on passa. La combinació dels cultius de vinya i els boscos que envolten els cellers de Raimat és digne de córrer per ells.
El recorregut és ràpid a causa del poc desnivell positiu i la facilitat del seu traçat, ja que molts quilòmetres transcorren o per pistes o per camps de conreu de vinya.

Els senders són assequibles i molt divertits, fent d'aquesta prova un veritable gaudi per al qui li agradi córrer en la natura.

Una trail diferent, divertida, entre amics i amb un sopar a la fresca per gaudir d’un gran dia. Amb una marxa popular i curses infantils.

El 9 de juny t’esperem al Celler Raimat, una ocasió única per iniciar-te al trail running, o per enganyar a aquella persona què saps que li agradaria però que no ha fet el pas; o també, per fer un bon entrenament en una trail 100% corredora.

Amb la teva inscripció tindràs de regal una ampolla de vi Raimat, un tiquet pel sopar a la fresca, un dorsal personalitzat per poder córrer i estaràs col•laborant amb l’hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

Entrades populars d'aquest blog

Classificacions

Traductor